Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.19g68kcal2.6g13.2g0.5g0.7g
Sokeri 8.5g34kcal0g8.5g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)17g5.8kcal0.6g0.8g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.3kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Siirappi 7g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g372kcal6.8g56.8g13.2g1.8g
Valittu annoskoko61g186kcal3.4g28.4g6.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g93kcal1.7g14.2g3.3g0.5g
Arvot/100g100g306kcal5.6g46.8g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98450