Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)16g13kcal0.9g2.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto4.7g16kcal0.9g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 1.6g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0g
Leipä, vaaleavarras1.2g2.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g86kcal4.6g9.2g3.4g1.8g
Valittu annoskoko61g43kcal2.3g4.6g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna30g22kcal1.2g2.3g0.9g0.5g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631