Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa7.8g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna (vanha, kuorittu)16g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Paprika, punainen12g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Heinz ketsuppi2g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g114kcal6.4g9.2g5.4g1.4g
Valittu annoskoko61g57kcal3.2g4.6g2.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna30g28kcal1.6g2.3g1.4g0.4g
Arvot/100g100g94kcal5.3g7.6g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926