Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g19g25kcal2.9g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.7g1.7kcal0g0.4g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g7.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g7.3g28kcal0.9g4.8g0.5g0.4g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g7.3g7.9kcal1.7g0.1g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%4.9g14kcal1.4g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g165kcal14.2g11.8g7g1g
Valittu annoskoko61g83kcal7.1g5.9g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g41kcal3.6g3g1.8g0.3g
Arvot/100g100g135kcal11.6g9.7g5.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366