Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 8.5g5.8kcal1.3g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana 4.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g5.5g9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g49kcal3.4g4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko61g24kcal1.7g2g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g12kcal0.9g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g40kcal2.8g3.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334