Suikalepaisti

Ruskista lihat pannulla.

Siirrä kattilaan.

Sulata voi pannulla, anna vähän ruskistua.

Lisää jauhot ja paistele vähän aikaa.

Lisää jauho-voi seos kattilaan lihojen joukkoon ja sekoita.

Lisää vettä n.6 dl. Keitä miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekotellen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu possusuikale, Pouttu, 500 g36g68kcal4.7g0.9g5.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g165kcal9.6g3.4g12.6g0g
Valittu annoskoko61g83kcal4.8g1.7g6.3g0g
Annoskoko puolitettuna30g41kcal2.4g0.9g3.2g0g
Arvot/100g100g136kcal7.9g2.8g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90066