Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g13g41kcal2g7.7g0.2g0.7g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto6.2g18kcal1.2g0g1.4g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)16g4.7kcal0.2g0.9g0g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana121g181kcal11.8g18g6.4g2g
Valittu annoskoko61g90kcal5.9g9g3.2g1g
Annoskoko puolitettuna30g45kcal3g4.5g1.6g0.5g
Arvot/100g100g149kcal9.7g14.8g5.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957