Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Munakoiso, tuore5.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 12g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Paprika punainen 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Popsi viitonen11g25kcal1.2g0.3g2.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g75kcal3g5.8g4.2g0.4g
Valittu annoskoko61g38kcal1.5g2.9g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g19kcal0.8g1.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.8g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344