Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 10g40kcal0g10g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 7.8g42kcal0g0g4.7g0g
Maito,kevyt (valio) 100g7.8g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Raparperi 9g3.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g311kcal6.2g44g11.8g1.2g
Valittu annoskoko61g156kcal3.1g22g5.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g78kcal1.6g11g3g0.3g
Arvot/100g100g256kcal5.1g36.1g9.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298287