Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g16g23kcal3.2g0.3g1g0g
Fetajuusto (Pirkka)7.8g22kcal1.2g0.1g1.8g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)3.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 3.1g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g140kcal9.6g6g8.4g0.4g
Valittu annoskoko61g70kcal4.8g3g4.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna30g35kcal2.4g1.5g2.1g0.1g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772