Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis21g23kcal4.6g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.8g1.9kcal0g0.4g0g0g
Sinappinen salaatinkastike pirkka0.8g2.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g78kcal9.8g3.6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko61g39kcal4.9g1.8g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g20kcal2.5g0.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g64kcal8g3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859