Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka200g336kcal40g0g20g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g100g55kcal3.1g6.4g2g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g50g130kcal7.5g0.1g11g0g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g1189kcal104g39.6g67g9.6g
Valittu annoskoko600g595kcal52g19.8g33.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna300g297kcal26g9.9g16.8g2.4g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570