Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 206g294kcal25.8g0.6g21.1g0g
Taloussuklaa, Fazer125g644kcal4.9g70g37.5g6.6g
Valkosuklaa panda, levy 130g50g280kcal4.2g27.5g17g0g
Vispikerma Flora 20%219g481kcal6.6g10.9g43.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g3397kcal83g218g238.6g13.2g
Valittu annoskoko600g1699kcal41.5g109g119.3g6.6g
Annoskoko puolitettuna300g849kcal20.8g54.5g59.7g3.3g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452