Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 19g14kcal2.5g0.2g0.1g1.3g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)150g207kcal11.3g8g15g0g
Ruisjauho Pirkka300g915kcal29.1g183g6g45g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g2325kcal90.4g382.6g46g92.6g
Valittu annoskoko600g1163kcal45.2g191.3g23g46.3g
Annoskoko puolitettuna300g581kcal22.6g95.7g11.5g23.2g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432