Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 300g683kcal57g0g51g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 113g256kcal15.8g1.9g20.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)34g42kcal1.1g1.2g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g74kcal0.5g0.7g7.9g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g38g12kcal0.6g2.4g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g2291kcal162.8g19.8g174.2g1.6g
Valittu annoskoko600g1146kcal81.4g9.9g87.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna300g573kcal40.7g5g43.6g0.4g
Arvot/100g100g191kcal13.6g1.6g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804