Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 169g49kcal1.7g7.8g0.5g3g
Kaali, valkokaali169g36kcal2g5.7g0.3g3.5g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g209kcal9.4g34.2g2g15.6g
Valittu annoskoko600g105kcal4.7g17.1g1g7.8g
Annoskoko puolitettuna300g52kcal2.4g8.6g0.5g3.9g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.8g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612