Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Omena, keskikokoinen 200g125g43kcal0.2g8.9g0.4g2.2g
Päärynä kuorittu 125g54kcal0.4g10g0.1g4.9g
Valio Viola sinihome tuorejuusto63g100kcal5g2.5g8.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g38g98kcal10.1g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g679kcal34.2g55.4g32g17.8g
Valittu annoskoko600g339kcal17.1g27.7g16g8.9g
Annoskoko puolitettuna300g170kcal8.6g13.9g8g4.5g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849