Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 166g237kcal20.8g0.5g17.1g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g202g131kcal24g8.5g0.6g0g
Soijajauho rasvainen 35g165kcal12.2g8.3g8.3g4.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 20g65kcal5.8g1.4g4g6.2g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)20g51kcal3.3g6.9g1.2g6.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 20g136kcal5.4g1.4g11.7g2.5g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25g182kcal0.3g0.3g20.2g0g
Oltermanni, perinteinen101g363kcal25.2g0g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g2696kcal195g62.2g184.6g38.2g
Valittu annoskoko600g1348kcal97.5g31.1g92.3g19.1g
Annoskoko puolitettuna300g674kcal48.8g15.6g46.2g9.6g
Arvot/100g100g225kcal16.2g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603