Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 250g60kcal4.5g5.5g0.8g5.8g
Vesi271g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.6g5kcal0.4g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g57kcal3.9g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g482kcal25.8g15g31.8g12.8g
Valittu annoskoko600g241kcal12.9g7.5g15.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna300g121kcal6.5g3.8g8g3.2g
Arvot/100g100g40kcal2.2g1.3g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532