Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 250g60kcal4.5g5.5g0.7g5.7g
Purjosipuli 33g7.4kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g62g175kcal11.9g0g13.7g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5.6g5.6kcal0.4g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g496kcal34.8g14.6g29g13g
Valittu annoskoko600g248kcal17.4g7.3g14.5g6.5g
Annoskoko puolitettuna300g124kcal8.7g3.7g7.3g3.3g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901