Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g233g466kcal46.6g0g30.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Tomaattipyree, Pirkka12g10kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen175g542kcal14g94.4g9.6g0.9g
Maustekurkku sokerisuolattu 41g8.1kcal0.3g1.2g0g0.7g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio58g82kcal1.6g3.8g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1200g2435kcal128.2g214g111.6g6g
Valittu annoskoko600g1217kcal64.1g107g55.8g3g
Annoskoko puolitettuna300g609kcal32.1g53.5g27.9g1.5g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946