Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 291g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 117g131kcal24.6g0g3.5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 175g59kcal1.9g9.4g0.3g5.1g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1201g391kcal53.4g20.4g7.6g10.8g
Valittu annoskoko600g196kcal26.7g10.2g3.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna300g98kcal13.4g5.1g1.9g2.7g
Arvot/100g100g33kcal4.4g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346