Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Purjosipuli 68g16kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl15g129kcal0g0g14.7g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g225g280kcal7.2g9.2g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1201g1012kcal20.4g56.4g78.2g17.4g
Valittu annoskoko601g506kcal10.2g28.2g39.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna300g253kcal5.1g14.1g19.6g4.4g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015