Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1998g2245kcal422.1g0g59.9g0g
Porkkana 1248g408kcal7.7g69.4g2.5g31.8g
Peruna, uusi 999g777kcal16.9g160.8g2g10g
Sipuli (kuorittu)749g202kcal9.7g36g1.5g12.7g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 999g403kcal5g24g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g8070kcal922.8g580.4g131.8g109g
Valittu annoskoko6000g4035kcal461.4g290.2g65.9g54.5g
Annoskoko puolitettuna3000g2018kcal230.7g145.1g33g27.3g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706