Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 1600g1245kcal27g257.6g3.2g16g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g800g920kcal6.4g44.8g80g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1600g416kcal14.4g76.8g4.8g36.8g
Lohifilee 2000g3906kcal373.8g0g270g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g12974kcal843.2g758.4g716g105.6g
Valittu annoskoko6000g6487kcal421.6g379.2g358g52.8g
Annoskoko puolitettuna3000g3244kcal210.8g189.6g179g26.4g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908