Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g3997g5716kcal799.5g0g279.8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 500g1136kcal25.3g87.6g70.4g29g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g899g2428kcal161.9g18g188.9g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g60g62kcal4.7g9.8g0.4g1.2g
Basilika, kuivattu 4g10kcal0.6g0.8g0.2g1.6g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g19033kcal1999.2g288g1082g85.8g
Valittu annoskoko6000g9516kcal999.6g144g541g42.9g
Annoskoko puolitettuna3000g4758kcal499.8g72g270.5g21.5g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984