Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)3000g7200kcal234g1500g36g81g
Pesto (Pirkka)100g580kcal4.3g3.8g61g4.4g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g400g980kcal72g2.4g76g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2500g508kcal15g95g7.5g35g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g18535kcal650.6g3202.4g361g240.8g
Valittu annoskoko6000g9268kcal325.3g1601.2g180.5g120.4g
Annoskoko puolitettuna3000g4634kcal162.7g800.6g90.3g60.2g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484