Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)600g2220kcal180g0g162g0g
Parsakaali brokkoli 1200g421kcal55.4g23.4g3.6g30g
Kuohukerma,valio,2dl1200g4080kcal24g36g420g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1200g3600kcal49.2g48g360g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell1800g1980kcal414g0g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g24601kcal1445.2g214.8g1966.8g60g
Valittu annoskoko6000g12301kcal722.6g107.4g983.4g30g
Annoskoko puolitettuna3000g6150kcal361.3g53.7g491.7g15g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382