Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g480g134kcal5.3g23g1.9g14.4g
Kalaliemikuutio 53g163kcal5.3g18.1g7.5g0.6g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g667g1867kcal126.7g0g73.3g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g800g640kcal136g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g6567kcal570.6g290.2g179.8g44.4g
Valittu annoskoko6000g3284kcal285.3g145.1g89.9g22.2g
Annoskoko puolitettuna3000g1642kcal142.7g72.6g45g11.1g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115