Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g2567g4466kcal451.8g0g295.2g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g802g578kcal20.1g134.8g0.8g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g257g121kcal3.9g18.7g3.1g7.7g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)2246g1235kcal22.5g89.8g89.8g13.5g
Tilli, tuore 128g38kcal4.7g1.2g1g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g12876kcal1006g489g779.8g47.8g
Valittu annoskoko6000g6438kcal503g244.5g389.9g23.9g
Annoskoko puolitettuna3000g3219kcal251.5g122.3g195g12g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670