Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%1200g960kcal38.4g72g60g0g
Kirjolohifile4800g7968kcal801.6g0.5g528g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g17856kcal1680g145g1176g0g
Valittu annoskoko6000g8928kcal840g72.5g588g0g
Annoskoko puolitettuna3000g4464kcal420g36.3g294g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41876