Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2403g3428kcal300.4g7.2g246.3g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g1602g4166kcal72.1g56.1g432.6g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g801g953kcal25.6g32.8g80.1g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g601g1112kcal156.2g3g54.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g593g160kcal7.7g28.5g1.2g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g19637kcal1124g255.2g1628.6g20.2g
Valittu annoskoko6000g9819kcal562g127.6g814.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna3000g4909kcal281g63.8g407.2g5.1g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870