Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 901g1096kcal191.4g0g36g0g
Peruna, vanha, kuorittu 450g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Maissi, pirkka158g194kcal4.7g41g1.3g5.4g
Papu, ohut vihreä, pirkka225g61kcal4.3g9.5g0.5g5.4g
Lehtiselleri 90g11kcal1g1g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)203g55kcal2.6g9.7g0.4g3.4g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu23g18kcal0.4g4g0.2g0.5g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl90g68kcal3.6g7.2g2.7g0.1g
Rajah Mild Curry Paste (10g)23g32kcal0.9g2g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2927g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%338g540kcal9.1g9.1g50.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.3g0.8g2.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 56g498kcal0g0g56.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12024g6572kcal474g458.4g306.6g68.2g
Valittu annoskoko6012g3286kcal237g229.2g153.3g34.1g
Annoskoko puolitettuna3006g1643kcal118.5g114.6g76.7g17.1g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942