Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 855g736kcal26.5g37.6g51.3g0g
Katkarapu, rainbow3848g3848kcal885.1g0g34.6g0g
Sipuli (kuorittu)1069g289kcal13.9g51.3g2.1g18.2g
Tilli, tuore 214g64kcal7.9g1.9g1.7g4.5g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g21g36kcal1.7g6.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12032g9945kcal1870.2g195.2g179.6g45.4g
Valittu annoskoko6016g4973kcal935.1g97.6g89.8g22.7g
Annoskoko puolitettuna3008g2486kcal467.6g48.8g44.9g11.4g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889