JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g3824g1147kcal38.2g229.4g7.6g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g1530g1377kcal76.5g229.4g15.3g6.1g
Valkosipuli 242g262kcal19.1g39.5g1.5g5.1g
Basilika, tuore 64g17kcal2g0.7g0.5g1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g64g84kcal1.9g13.4g3.8g8.9g
Timjami 64g180kcal5.8g17.2g4.7g23.6g
Sokeri 153g621kcal0g152.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 64g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 13g36kcal1.4g4.9g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12032g7447kcal289.8g1374.6g67.6g96.2g
Valittu annoskoko6016g3723kcal144.9g687.3g33.8g48.1g
Annoskoko puolitettuna3008g1862kcal72.5g343.7g16.9g24.1g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382