Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka1000g1400kcal230g0g50g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 400g501kcal84g0g18g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1200g288kcal21.6g36g6g22.8g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss176g686kcal21.1g84.5g29.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)80g208kcal10.4g9.6g14.4g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g800g680kcal11.2g35.2g56g2.4g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g200g200kcal6g5g108g0g
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12032g10247kcal772.4g341.8g824.8g51g
Valittu annoskoko6016g5124kcal386.2g170.9g412.4g25.5g
Annoskoko puolitettuna3008g2562kcal193.1g85.5g206.2g12.8g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653