Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia351g491kcal59.6g0g28.1g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)8.3g35kcal0.6g5.2g1.2g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g219g66kcal2.2g13.2g0.4g0g
Rypsiöljy 24g209kcal0g0g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g1603kcal124.8g36.8g106.8g0g
Valittu annoskoko602g801kcal62.4g18.4g53.4g0g
Annoskoko puolitettuna301g401kcal31.2g9.2g26.7g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435