Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)263g331kcal49.6g8.9g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g25g22kcal0.7g0.9g1.7g0.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton8.8g63kcal0g0g7g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta8.8g5.3kcal0.1g0.5g0.3g0g
Kevytkerma175g210kcal5.6g7.9g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g1330kcal114g50.2g74.6g6g
Valittu annoskoko602g665kcal57g25.1g37.3g3g
Annoskoko puolitettuna301g333kcal28.5g12.6g18.7g1.5g
Arvot/100g100g110kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787