Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g116g395kcal2.3g3.5g40.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g47g339kcal0.5g0.5g37.2g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g70g265kcal20.2g0.1g20.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 116g74kcal3.5g5.6g4.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)9g0.9kcal0.1g0g0.1g7.9g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g9g0kcal0g0g0g9.3g
Riisijauho / -hiutale 64g231kcal4.9g50.7g0.4g0.6g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g20g15kcal1g2.4g0.1g13.8g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 5.8g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 70g20kcal0.7g3.1g0.3g1.3g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g52g60kcal9.4g0.4g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g2881kcal87.6g150.2g210.6g66g
Valittu annoskoko602g1441kcal43.8g75.1g105.3g33g
Annoskoko puolitettuna301g720kcal21.9g37.6g52.7g16.5g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656