Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen100g139kcal19g0g7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Porkkana keitetty31g8.4kcal0.2g1.6g0.1g0.8g
Ohrasuurimo 25g81kcal2.1g15.8g0.5g1.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.7g7.7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1205g546kcal45.6g50.8g16.4g6.8g
Valittu annoskoko603g273kcal22.8g25.4g8.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna301g137kcal11.4g12.7g4.1g1.7g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422