Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2380g697kcal22.4g107.1g9.5g45.2g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g1400g1960kcal294g0g98g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g263g893kcal17.3g204.8g1.6g0g
Sipuli 193g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g1365g751kcal23.2g90.1g32.8g16.4g
Tilli, tuore 140g42kcal5.2g1.3g1.1g2.9g
Persilja 175g48kcal2.4g1.9g0.4g14g
Rypsiöljy 105g929kcal0g0g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g10753kcal733.8g828.8g497.6g163.6g
Valittu annoskoko6020g5376kcal366.9g414.4g248.8g81.8g
Annoskoko puolitettuna3010g2688kcal183.5g207.2g124.4g40.9g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045