Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 400g533kcal33.8g70.5g8g20g
Papu valkoinen, keitetty 450g485kcal38g63.1g1.6g31.5g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g6g
Kaali, valkokaali601g127kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Tomaattimurska 801g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Rajah Mild Curry Paste (10g)100g143kcal3.9g8.7g10.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 3003g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g126kcal0g0g14g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 300g957kcal73.2g137.2g5.7g26.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g5423kcal330g718.2g86.2g224g
Valittu annoskoko6020g2711kcal165g359.1g43.1g112g
Annoskoko puolitettuna3010g1356kcal82.5g179.6g21.6g56g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916