Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis799g895kcal175.8g0g24g0g
Herne kuivattu 999g3020kcal179g484.5g10g106.9g
Sipuli 172g52kcal2.1g8.2g0.3g2.9g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 3996g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g20g50kcal2.2g0.6g4.4g0.3g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g8345kcal719.4g989.8g110g222.4g
Valittu annoskoko6020g4173kcal359.7g494.9g55g111.2g
Annoskoko puolitettuna3010g2086kcal179.9g247.5g27.5g55.6g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110