Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1248g749kcal18.7g162.3g1.2g11.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3g7.5kcal0.4g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.2g22.3g0.7g9.4g
Hirvikäristys1248g1873kcal249.7g0g74.9g0g
Vesi2497g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 499g515kcal17.2g89.9g5.3g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g6589kcal580.2g563.4g166.2g75.2g
Valittu annoskoko6020g3294kcal290.1g281.7g83.1g37.6g
Annoskoko puolitettuna3010g1647kcal145.1g140.9g41.6g18.8g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799