Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2333g560kcal28g79.3g4.7g49g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka467g51kcal5.1g5.1g0.9g4.7g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g420g126kcal6.3g21g1.7g0g
Vesi2333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g1727kcal91g255.6g16.4g123.2g
Valittu annoskoko6020g863kcal45.5g127.8g8.2g61.6g
Annoskoko puolitettuna3010g432kcal22.8g63.9g4.1g30.8g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913