Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 699g530kcal13.1g107.8g1.4g7g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 699g955kcal18.7g170g15.9g24.6g
Fenkoli, annos 100g699g217kcal8.7g51g1.4g21.7g
Kasvisliemikuutio 77g234kcal7.3g10.4g18.1g1.2g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g350g420kcal11.2g15.7g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 3496g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g4710kcal118g709.8g143.6g109g
Valittu annoskoko6020g2355kcal59g354.9g71.8g54.5g
Annoskoko puolitettuna3010g1178kcal29.5g177.5g35.9g27.3g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416094