Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1867g3099kcal354.7g0g186.7g0g
Paprika punainen 933g273kcal8.8g42g3.7g17.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g933g261kcal5.6g55.5g1.9g23.3g
Makaroni, tumma 770g2769kcal104g505.9g23.1g45.4g
Sipuli 373g113kcal4.7g17.9g0.7g6.3g
Ruokakerma Valio 5%933g560kcal11.2g26.1g46.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 210g1855kcal0g0g209.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12040g17861kcal978g1294.8g945.2g185.4g
Valittu annoskoko6020g8930kcal489g647.4g472.6g92.7g
Annoskoko puolitettuna3010g4465kcal244.5g323.7g236.3g46.4g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341