Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g300g958kcal25.8g204.2g4.5g21g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g300g1087kcal22.5g228.7g7.4g10.2g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan450g1577kcal37.8g342.3g0.5g4.5g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g168g202kcal4.2g10.1g15.1g2.5g
Sipuli (kuorittu)721g195kcal9.4g34.6g1.4g12.3g
Valkoviini kuiva 1051g720kcal3.3g6.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3003g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12048g10008kcal206g1652.4g117.8g101g
Valittu annoskoko6024g5004kcal103g826.2g58.9g50.5g
Annoskoko puolitettuna3012g2502kcal51.5g413.1g29.5g25.3g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275