Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty3596g5035kcal185.6g1005.6g24.5g122.3g
Purjosipuli 450g103kcal8.1g10.8g0.9g9.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen899g180kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 1079g3254kcal230.1g7.2g258.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12048g17144kcal858.4g2115.6g574g288.6g
Valittu annoskoko6024g8572kcal429.2g1057.8g287g144.3g
Annoskoko puolitettuna3012g4286kcal214.6g528.9g143.5g72.2g
Arvot/100g100g142kcal7.1g17.6g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311