Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka1001g1402kcal230.3g0g50.1g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 401g501kcal84.1g0g18g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1202g288kcal21.6g36g6g22.8g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss176g687kcal21.1g84.6g30g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)80g208kcal10.4g9.6g14.4g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g801g681kcal11.2g35.2g56.1g2.4g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g200g200kcal6g5g108.1g0g
Voi 160g1162kcal1.9g0.6g130.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12048g10261kcal773.2g342g826g51g
Valittu annoskoko6024g5130kcal386.6g171g413g25.5g
Annoskoko puolitettuna3012g2565kcal193.3g85.5g206.5g12.8g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653